معجون سير و ليموترش

آموزش آشپزي با بهترين دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني

معجون سير و ليموترش

۱۳ بازديد

مواد لازم :
ليموترش بزرگ : ۵ عدد (۱۵ عدد ليمو كوچك)
سير : ۳۰ حبه
آب: ۱ ليتر (۵ تا ليوان فرانسوي تا بالاي دسته)دستور تهيه :
ليموترش ها را با پوست، ريز كنيد.
سيرها را پوست بگيريد.
سير و ليموهاي ريز شده را باهم و با گوشت كوب برقي له كنيد، بطوريكه حالت خميري ايجاد شده و سير و ليمو به خورد هم برود.
مخلوط سير و ليمو را داخل قابلمه ريخته و يك ليتر آب اضافه كنيد و روي شعله قرار دهيد و هم بزنيد، با اولين جوش شعله را خاموش كنيد.
پس از سرد شدن، مخلوط را صاف كنيد و داخل يخچال قرار دهيد.
معجون سير و ليمو باعث باز شدن رگ ها و رفع گرفتگي آن ها مي شود، از مزاياي ديگر معجون سير و ليمو رفع تاري ديد چشم ها ناشي از ديابت، رفع گرفتگي گوش، رفع جرم دندان و درمان كمردرد مي باشد.



 

روش مصرف :
مقدار يك چهارم ليوان معجون سير و ليمو را در وعده هاي ناهار و شام، پيش از غذا به مدت بيست و يك روز استفاده كنيد، هشت روز مصرف نكنيد، دوباره بيست و يك روز مصرف كنيد.
به هيچ عنوان دوره را بيشتر از روزهاي گفته ادامه ندهيد كه به رگ هاي شما آسيب مي رساند.
در صورت داشتن ناراحتي معده، معجون را بين غذا استفاده كنيد.
اين دوره مصرف را دو بار در سال بيشتر انجام ندهيد.
در صورت داشتن بيماري خاص، حتما قبل از استفاده با پزشك خود مشورت كنيد.

نكات :
براي له كردن سير و ليمو مي تونيد از چرخگوشت، ميكسر يا هر وسيله ديگر استفاده كنيد.
به جاي ليموترش بزرگ، مي توانيد از ليموترش كوچك استفاده كنيد، به ازاي هر يك عدد ليموترش بزرگ، سه عدد ليموترش كوچك استفاده كنيد، البته بيشتر خاصيت اين معجون داخل پوست ليموترش بزرگ هست.
بعلت گرم شدن سير با مواد ليموترش و كمي جوشيدن، به هيچ عنوان اين معجون باعث بوي بد دهان و معده نمي شود.
براي درست كردن مقدار بيشتر، دقيقا مواد را با همان نسبت چند برابر كنيد.
اين روش در كشور آلمان تست شده و صحت آن تاييد شده است.

منبع:shikfood.blog

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.