دستور پخت كامل خورش آلو اسفناج خوش طعم با گوشت قرمز

آموزش آشپزي با بهترين دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني

دستور پخت كامل خورش آلو اسفناج خوش طعم با گوشت قرمز

۷ بازديد

مواد لازم خورش آلو اسفناج

  • گوشت گوسفند :500 گرم
  • آلو برقاني :150 گرم
  • اسفناج :1 كيلو گرم
  • پياز داغ :2 قاشق سوپخوري
  • آبليمو يا آب نارنج :به ميزان لازم
  • نمك و فلفل :به ميزان لازم

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

طرز تهيه خورش آلو اسفناج

گوشت را به اندازه هاي دلخواه خرد كنيد و در كمي روغن تفت دهيد. بعد گوشت را به همراه 2 ليوان آب ،پياز سرخ شده و آلو روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزند.

در اين فاصله اسفناج پاك شده را كمي خرد كنيد و در روغن تفت دهيد.

وقتي گوشت كاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل هم داخل خورشت  بريزيد تا مزه دار شود.

بعد از اينكه خورشت جا افتاد ، از روي حرارت برداريد.

آلواسفناج

نكاتي جهت خوشمزه كردن خورش آلو اسفناج

  1. اگر گوشت شما، گوشت گوسفندي باشد و قلم هم داشته باشد، خورش شما لذيذ تر خواهد شد.
  2. هنگام پخت اسفناج آب آن را دور نريزيد. چرا كه حاوي ماده معدني منيزيم است.
  3. به هيچ عنوان اسفناج ها را پس از خرد كردن نشوييد چرا كه مواد مغذي آن از بين مي رود.
  4. آب ليمو ترش را تا حد امكان حذف نكنيد چرا كه مصرف آن به همراه اسفناج موجب جذب بهتر آهن موجود در اسفناج مي شود.
  5. اين خورشت نبايد زياد آب داشته باشد. خورشت بايد تنگ آب وبه روغن افتاده باشد.
  6. بايد اول پخت به اندازه ايي كه لازم است به آن آب اضافه كنيد. آب بي موقع در خورشت باعث بد طعم شدن خورشت ميشه.
  7. آلو ها را در اوخر پخت اضافه كنيد كه له نشود و باعث بد شكل شدن خورشت نشود.
  8. بعضي ها اسفناج را خيلي كم سرخ ميكنند كه طعم مطلوبي ندارد و خورشت سبز رنگ مي ماند.
  9. خورش آلو اسفناج را هم مي توان با گوشت و هم با مرغ تهيه كرد و بعضي ها از گوشت چرخ كرده نيز استفاده مي كنند.
  10. برخي از افراد با توجه به ذائقه خانوادگي اضافه كردن شكر و شيرين شدن خورش را به ترش بودن ترجيح ميدهند و برخي از مقدار بيشتري چاشني ترش كننده استفاده ميكنند.
  11. آلو اسفناج را با رب اناز نيز مي توانيد تهيه كنيد.
  12. استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن كمك زيادي ميكند.
  13. اگر آلو اسفناج ترش را ترجيح ميدهيد از آلوچه جنگلي استفاده كنيد.
  14. اضافه كردن 4 تا 5 قاشق آبليمو به همراه مقدار كمي شكر به خورش آن را بسيار خوشمزه تر ميكند.همچنين به جاي ابليمو ميتوانيد از 2 تا 3 عدد ليمو عماني هم در خورش استفاده كنيد.
  15. اين خورش شباهت ظاهري زيادي به خورش قورمه سبزي و خورش كرفس دارد و براي مهماني مناسب مي باشد.

در مطبخ من همراه ما باشيد

  • طرز تهيه ترشي آلبالو
  • طرز تهيه كامل “رشته پلو”
  • “نان بربري”

نكات تكميلي در مورد خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج جزو انواع خورش ميباشد 
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15دقيقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت ميباشد .
خورش آلو اسفناج را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو كنيد . 
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري – ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 2 نفر مناسب ميباشد .

منبع :cookpad.loxblog

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.