شنبه ۰۴ اردیبهشت ۰۰ | ۱۱:۳۸
۷ بازديد
مواد لازم خورش آلو اسفناج
- گوشت گوسفند :500 گرم
- آلو برقاني :150 گرم
- اسفناج :1 كيلو گرم
- پياز داغ :2 قاشق سوپخوري
- آبليمو يا آب نارنج :به ميزان لازم
- نمك و فلفل :به ميزان لازم
طرز تهيه خورش آلو اسفناج
گوشت را به اندازه هاي دلخواه خرد كنيد و در كمي روغن تفت دهيد. بعد گوشت را به همراه 2 ليوان آب ،پياز سرخ شده و آلو روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بپزند.
در اين فاصله اسفناج پاك شده را كمي خرد كنيد و در روغن تفت دهيد.
وقتي گوشت كاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه كنيد و كمي نمك و فلفل هم داخل خورشت بريزيد تا مزه دار شود.
بعد از اينكه خورشت جا افتاد ، از روي حرارت برداريد.
نكاتي جهت خوشمزه كردن خورش آلو اسفناج
- اگر گوشت شما، گوشت گوسفندي باشد و قلم هم داشته باشد، خورش شما لذيذ تر خواهد شد.
- هنگام پخت اسفناج آب آن را دور نريزيد. چرا كه حاوي ماده معدني منيزيم است.
- به هيچ عنوان اسفناج ها را پس از خرد كردن نشوييد چرا كه مواد مغذي آن از بين مي رود.
- آب ليمو ترش را تا حد امكان حذف نكنيد چرا كه مصرف آن به همراه اسفناج موجب جذب بهتر آهن موجود در اسفناج مي شود.
- اين خورشت نبايد زياد آب داشته باشد. خورشت بايد تنگ آب وبه روغن افتاده باشد.
- بايد اول پخت به اندازه ايي كه لازم است به آن آب اضافه كنيد. آب بي موقع در خورشت باعث بد طعم شدن خورشت ميشه.
- آلو ها را در اوخر پخت اضافه كنيد كه له نشود و باعث بد شكل شدن خورشت نشود.
- بعضي ها اسفناج را خيلي كم سرخ ميكنند كه طعم مطلوبي ندارد و خورشت سبز رنگ مي ماند.
- خورش آلو اسفناج را هم مي توان با گوشت و هم با مرغ تهيه كرد و بعضي ها از گوشت چرخ كرده نيز استفاده مي كنند.
- برخي از افراد با توجه به ذائقه خانوادگي اضافه كردن شكر و شيرين شدن خورش را به ترش بودن ترجيح ميدهند و برخي از مقدار بيشتري چاشني ترش كننده استفاده ميكنند.
- آلو اسفناج را با رب اناز نيز مي توانيد تهيه كنيد.
- استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن كمك زيادي ميكند.
- اگر آلو اسفناج ترش را ترجيح ميدهيد از آلوچه جنگلي استفاده كنيد.
- اضافه كردن 4 تا 5 قاشق آبليمو به همراه مقدار كمي شكر به خورش آن را بسيار خوشمزه تر ميكند.همچنين به جاي ابليمو ميتوانيد از 2 تا 3 عدد ليمو عماني هم در خورش استفاده كنيد.
- اين خورش شباهت ظاهري زيادي به خورش قورمه سبزي و خورش كرفس دارد و براي مهماني مناسب مي باشد.
در مطبخ من همراه ما باشيد
- طرز تهيه ترشي آلبالو
- طرز تهيه كامل “رشته پلو”
- “نان بربري”
نكات تكميلي در مورد خورش آلو اسفناج
خورش آلو اسفناج جزو انواع خورش ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت ميباشد .
خورش آلو اسفناج را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو كنيد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري – ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 2 نفر مناسب ميباشد .
منبع :cookpad.loxblog