طرز تهيه شيريني نخودچي

آموزش آشپزي با بهترين دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني

طرز تهيه شيريني نخودچي

۷ بازديد

مواد لازم جهت تهيه شيريني نخودچي : 
آرد سفيد 2 پيمانه
آرد نخودچي 1 پيمانه
پودر شكر 1 پيمانه
كره 220 گرم
هل پودر شده 1 قاشق چاي خوري
وانيل 1 قاشق چاي خوري
شير 1/2 پيمانه
پسته يا بادام براي تزئين به ميزان لازم

طرز تهيه شيريني نخودچي: 

ابتدا آردها ( آرد سفيد و آرد نخودچي ) را مخلوط و الك كرده در ماهيتابه با حرارت كم حدود 15-20 دقيقه تفت مي دهيم. احتياج نيست آرد تغيير رنگ دهد فقط بوي خامي آرد برود ، سپس دوباره آرد را الك كرده و كنار گذاشته تا خنك شود.

در ظرف ديگر كره نرم شده را با شكر هم زده و بعد آردهاي تفت داده را همراه با هل و وانيل با دست مخلوط مي كنيم و شير را كم كم اضافه مي كنيم شايد كمتر يا بيشتر از ميزان گفته لازم شود.

 

منبع: shkm.home

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.