طرز تهيه آش ترخينه كرمانشاهي

آموزش آشپزي با بهترين دستور تهيه انواع غذاهاي ايراني

طرز تهيه آش ترخينه كرمانشاهي

۸ بازديد

مواد لازم براي آش ترخينه كرمانشاهي :
مرغ :200 گرم
ترخينه خشك كرمانشاهي :400 گرم
لپه :يك ليوان
پيازخلالي شده :يك عدد متوسط
سيب زميني :يك عدد متوسط رنده شده
هويچ :دو عدد متوسط رنده شده
گوجه فرنگي : 5-6 عدد
نمك ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم
سبزي آش :نيم كيلو

طرز تهيه آش ترخينه كرمانشاهي :
ابتدا لپه را از 2 تا 3 ساعت قبل در آب سرد خيس كنيد .

بعد ترخينه را بكوبيد و با مقدار كمي آب ولرم بشوييد. و با كمي آب جوش خيس دهيد.

داخل قابلمه اي مقداري روغن بريزيد تا داغ شود. بعد پياز را داخل آن تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.

سپس مرغ خرد شده را به همراه هويج ، لپه و مقداري زرد چوبه به پياز اضافه كنيد و همزمان مواد را با هم چند دقيقه اي تفت دهيد.

بعد به مواد تفت داده شده يك ليتر آب اضافه كنيد و حرارت را بالا ببريد تا آب به جوش بيايد. بعد از جوش آمدن آب ، حرارت را كم كنيد و تا همه مواد با هم بپزند.

وقتي لپه ها پخته شدند نصفي از گوجه ها رنده شده را به همراه سيب زميني به قابلمه آش اضافه كنيد و هم بزنيد تا رنگ آش قرمز شود.

در قابلمه را ببنديد تا يك ربع مواد با هم بجوشند. بعد كاسه حاوي آبجوش و ترخينه را به بقيه مواد آش اضافه كنيد.

بعد از اضافه كردن سبزي ترخينه ، مدام آش را هم بزنيد تا ترخينه ها از هم باز شوند.

بعد از نيم ساعت اضافه كردن ترخينه ، بقيه گوجه فرنگي رنده شده را داخل آش بريزيد و در قابلمه را نيمه باز نگه داريد تا آش كم كم با حرارت ملايم پخته شود.

در آخر نمك و فلفل آش را تست كنيد و آن را از روي حرارت برداريد.

اين آش هر چه بيشتر روي حرارت بماند غليظ تر و جا افتاده تر مي شود.ولي معمولا 3 تا 4 ساعت زمان براي پخت اين آش كافيست.

آش را با پياز و سير داغ تزيين كنيد.

منبع:cookcook.avablog

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.